menu
search
wishlist
winkelwagen
winkelwagen keyboard_arrow_down
0
check_circle_outline Verzending €4,95
check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE
check_circle_outline 14 dagen zichttermijn
check_circle_outline 100% Veilig betalen
Home arrow_forward Een luiertas als schooltas

Een luiertas als schooltas

Nog maar twee weken en dan zit de zomervakantie er weer op! Deze vakantie heb ik eigenlijk nauwelijks van de zon kunnen genieten. Ten eerste omdat de zon ons land op de één of andere manier niet echt kon vinden en ten tweede omdat ik overdag toch meestal aan het werk was.

Omdat mijn vorige schooltas echt helemaal uit elkaar lag, had ik besloten om voor dit schooljaar maar met een nieuwe tas voor de dag te komen. Ik had al wat rondgekeken, maar jee zeg, wat zijn die krengen duur! Natuurlijk wil ik een Eastpack schoudertas, maar waarom zijn die dingen zo duur. Ik bedoel ik ben ook maar gewoon een student…

En echt ik heb het hele net rond gesurft, maar nergens, echt nergens is er eentje in de aanbieding. Ik ben dus maar naar een alternatief op zoek gegaan, zodat ik, na mijn aankoop, ook nog voldoende spaargeld over zou houden voor belangrijke zaken zoals een avondje stappen en een bioscoopje pakken.

Ik ben naar de stad gegaan en ben alle tassenwinkels binnengelopen. Had wel een aantal leuke schoudertassen gezien, maar nee, die zijn te klein om als schooltas te gebruiken. Daar passen al die boeken die ik dagelijks mee moet nemen echt niet in.

Ik had het eigenlijk al bijna opgegeven toen de verkoopster mij adviseerde om een luiertas aan te schaffen. Mijn eerste indruk? Oh dat wil je echt niet weten!

Ik dacht echt van ‘zie ik er zwanger uit ofzo?’

Wat moet ik in godsnaam met een verzorgingstas!

Maar al gauw werd me duidelijk waar deze mevrouw naartoe wilde. Ze gaf aan dat een luiertas juist erg ruim is, en dat de draagriemen vaak zo gemaakt zijn, dat het erg comfortabel draagt. Bovendien zitten in luiertassen vaak meerdere vakjes waardoor je je schoolspullen lekker georganized kunt opruimen!

Mijn agenda en etui in het voorvakje, boeken in het grote vak, schriften kunnen in het vak daarnaast. Er is nog een vak voor mijn mobiel en portemonnee. Kortom, ik was vastbesloten, deze zogenaamde luiertas gaat het worden! Totdat ik op het prijskaartje keek….

Ik heb de vriendelijke dame bedankt en ben vervolgens op internet naar goedkope verzorgingstassen gaan zoeken. Bij Luiertaswebshop ben ik uiteindelijk geslaagd. Ik heb een babytas van Kitsch Kitchen gekocht, uiteraard een model die in de aanbieding was. Maar helemaal naar wens! Nou laat de scholen beginnen ik ben er klaar voor. En ik heb mooi nog een zakcentje overgehouden voor de stapavonden!

  Femke     25-10-2018 12:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

menu icon
Menu
menu icon
Zoeken
menu icon
Wishlist
menu icon
Account
menu icon
Cart
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.